Καταχώρηση Πολυκατοικίας

Καταχώρηση Πολυκατοικίας

Καταχώρηση Πολυκατοικίας

Από την οθόνη αυτή στο σύμβολο + μπορείς να καταχωρήσεις το ακίνητο σου και να συνδέσεις το διαμέρισμά σου.

                                                                                                                  

                                                                        

Στη συνέχεια καταχωρείς τη διεύθυνσή σου και με τον "Εντοπισμό της τοποθεσίας" εμφανίζονται οι διαθέσιμες διευθύνσεις, από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτή που επιθυμείς. Αφού επιλέξεις αυτή που θέλεις, πατάς "Συνέχεια" και καταχωρείς το ακίνητο. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία με επιτυχία, μπορείς να προχωρήσεις με την καταχώρηση των διαμερισμάτων ή να μεταβείς στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

                 

         
                                               

Προσθήκη Πολυκατοίκας

Μπορείς να προσθέσεις όσες πολυκατοικίες επιθυμείς και κάθε φορά να επιλέγεις αυτή που θέλεις.
Για να προσθέσεις μία πολυκατοικία στον λογαριασμό σου,μεταβαίνεις στο προφίλ και επιλέγεις "Διαχείριση Προφίλ".Επιλέγεις την κατηγορία "Οι πολυκατοικίες μου". Εδώ μπορείς να δεις όλες τις πολυκατοικίες που έχεις καταχωρήμενες στην εφαρμογή του Polikatikia.gr καθώς και να προσθέσεις μία καινούργια. Για να προσθέσεις μία καινούργια πολυκατοικία επιλέγεις "Προσθήκη πολυκατοικίας".


   
Στην νέα πολυκατοικία: 
1. Καταχωρείς την διεύθυνση.
2. Πλέον στην αρχική οθόνη εμφανίζεται η τελευταία πολυκατοικία που καταχώρησες και μπορείς να επιλέξεις από το βελάκι στην διεύθυνση ποια από όλες τις πολυκατοικίες θέλεις να σου εμφανιστεί.
3. Στη συνέχεια καταχωρείς τα διαμερίσματα της νέας πολυκατοικίας επιλέγοντας από την αρχική οθόνη το εικονίδιο "Διαμερίσματα". Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την καταχώρηση των διαμερισμάτων μπορείς να δεις το άρθρο Καταχώρηση διαμερισμάτων