Καταχώρηση Στοιχείων Πολυκατοικίας

Καταχώρηση Στοιχείων Πολυκατοικίας

Καταχώρηση Πολυκατοικίας

Αφού επιλέξεις να κάνεις μόνος σου την καταχώρηση της πολυκατοικίας σου, σου ζητείται αρχικά να καταχωρήσεις την διεύθυνση της πολυκατοικίας σου και το αποθεματικό της. 



Καταχωρείς τη διεύθυνσή σου και με τον "Εντοπισμό της τοποθεσίας" εμφανίζονται οι διαθέσιμες διευθύνσεις, από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτή που επιθυμείς. Αφού επιλέξεις αυτή που θέλεις, πατάς "Συνέχεια". Έπειτα καταχωρείς το αποθεματικό της πολυκατοικίας και επιλέγεις το κουμπί "Συνέχεια".


          

Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία με επιτυχία, μπορείς να προχωρήσεις με την καταχώρηση των διαμερισμάτων.

Καταχώρηση Διαμερισμάτων

Καταχωρείς τον αριθμό του διαμερίσματος, το όνομα του ιδιοκτήτη και προαιρετικά το email του και το τηλέφωνο του. Σε περίπτωση που υπάρχει ένοικος στο διαμέρισμα επιλέγεις το "Κατοικεί ένοικος στο διαμέρισμα" και προσθέτεις τα στοιχεία του ενοίκου. Αφού καταχωρήσεις τα στοιχεία πατάς "Αποθήκευση". 
Αφού έχεις καταχωρήσει όλα τα διαμερίσματα, επιλέγεις "Συνέχεια" και συνεχίζεις με την καταχώρηση των ποσοστών χρέωσης κάθε διαμερίσματος.  Αφού ολοκληρώσεις την καταχώρηση της πολυκατοικίας μπορείς όποια στιγμή θελήσεις να επεξεργαστείς τα στοιχεία των διαμερισμάτων.

     


Καταχώρηση ποσοστών χρέωσης

Η καταχώρηση των ποσοστών χρέωσης είναι σημαντική γιατί χωρίς τα ποσοστά χρέωσης δεν μπορείς να εκδόσεις τα κοινόχρηστα. Εδώ καταχωρείς τα ποσοστά που εμφανίζονται στην συγκεντρωτική κατάσταση του κτιρίου.
     

Καταχώρηση Οφειλών

Αφού ολοκληρώσεις την καταχώρηση των ποσοστών, μπορείς να καταχωρήσεις τις προηγούμενες οφειλές που έχουν τα διαμερίσματα. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να το κάνεις στην παρούσα φάση μπορείς να το μεταθέσεις για αργότερα.

     

Αφού ολοκληρώσεις με οποιονδήποτε τρόπο την καταχώρηση των οφειλών, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την έκδοση του Polikatikia Pro δωρεάν για 2 μήνες και να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να δοκιμάσεις δωρεάν το Polikatikia Pro μπορείς να συνεχίσεις με το βασικό πλάνο, που σου προσφέρει τις βασικές λειτουργίες της διαχείρισης. 

        

Πλέον η πολυκατοικία σου είναι έτοιμη για να ξεκινήσει να απολαμβάνει τα οφέλη της χρήσης του Polikatikia.gr. Η διαχείριση της πολυκατοικίας σου θα γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή κάνοντας την παιχνίδι.

Προσθήκη Πολυκατοίκας

Μπορείς να προσθέσεις όσες πολυκατοικίες επιθυμείς και κάθε φορά να επιλέγεις αυτή που θέλεις.
Για να προσθέσεις μία πολυκατοικία στον λογαριασμό σου,μεταβαίνεις στο προφίλ και επιλέγεις "Διαχείριση Προφίλ".



Επιλέγεις την κατηγορία "Οι πολυκατοικίες μου". Εδώ μπορείς να δεις όλες τις πολυκατοικίες που έχεις καταχωρήμενες στην εφαρμογή του Polikatikia.gr καθώς και να προσθέσεις μία καινούργια. Για να προσθέσεις μία καινούργια πολυκατοικία επιλέγεις "Προσθήκη πολυκατοικίας".


   
Στην νέα πολυκατοικία: 
1. Καταχωρείς την διεύθυνση.
2. Πλέον στην αρχική οθόνη εμφανίζεται η τελευταία πολυκατοικία που καταχώρησες και μπορείς να επιλέξεις από το βελάκι στην διεύθυνση ποια από όλες τις πολυκατοικίες θέλεις να σου εμφανιστεί.
3. Στη συνέχεια καταχωρείς τα διαμερίσματα της νέας πολυκατοικίας επιλέγοντας από την αρχική οθόνη το εικονίδιο "Διαμερίσματα". Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την καταχώρηση των διαμερισμάτων μπορείς να δεις το άρθρο Καταχώρηση διαμερισμάτων