Polikatikia.gr Pro

Polikatikia.gr Pro

Τι είναι το Polikatikia.gr Pro;

Επιλέγοντας να είσαι κάτοχος του Polikatikia.gr Pro, επιλέγεις να έχεις πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την διαχείριση της πολυκατοικίας σου παιχνιδάκι.

                                                                                                                                    

Με το Polikatikia.gr Pro μπορείς :
  1. να εκμεταλλευτείς την εμπειρία και τις γνώσεις των ανθρώπων που διαχειρίζονται χιλιάδες κτίρια για πολλά χρόνια και είναι μέλη του οικοσυστήματος του Polikatikia.gr. Στείλε το ερώτημα σου μέσω της Συμβουλευτικής Διαχείρισης και θα έχεις την συμβουλή των επαγγελματιών του χώρου, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα με το Polikatikia.gr Ecosystem. 
  2. να προσκαλέσεις ή να ορίσεις συνδιαχειριστές στην πολυκατοικία σου που θα σε βοηθάνε με την διαχείριση της πολυκατοικίας.
  3. να δημιουργήσεις λίστα εκκρεμοτήτων για να μην ξεχνάς τίποτα.
  4. να σκανάρεις τους λογαριασμούς με την κάμερα του κινητού σου ώστε να καταχωρούνται αυτόματα στις δαπάνες της πολυκατοικίας
  5. να δημιουργήσεις τον ψηφιακό φάκελο της πολυκατοικίας σου.
  6. να κάνεις ηλεκτρονική είσπραξη των κοινοχρήστων.
  7. να οργανώσεις και να κάνεις την Γενική Συνέλευση της πολυκατοικίας σου εντελώς ψηφιακά.
  8. να προγραμματίσεις αυτόματες ειδοποιήσεις για εσένα αλλά και τους κατοίκους.
Ενεργοποιώντας την συνδρομή της πολυκατοικίας σου, θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες του Polikatikia.gr Pro αλλά και στις μελλοντικές δυνατότητες που θα αποκτήσει το Polikatikia.gr Pro.

Πώς ενεργοποιώ το Polikatikia.gr Pro;

Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις την δωρεάν δοκιμή του Polikatikia.gr Pro για δύο μήνες.

 

Αφού επιλέξεις την δωρεάν δοκιμή εμφανίζεται μήνυμα που σε ενημερώνει πως μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμής, εφόσον θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τις δυνατότητες του Polikatikia Pro η χρέωση της συνδρομής ορίζεται από την πολιτική χρέωσης του Polikatikia.gr. Επιλέγοντας την "Πολιτική Χρέωσης" μπορείς να δεις τις χρεώσεις. Στη συνέχεια επιλέγεις του Polikatikia Pro και έχεις πλέον διαθέσιμες όλες τις δυνατότητες του του Polikatikia Pro. Στην αρχική οθόνη μπορείς πλέον να βλέπεις ότι είσαι Διαχειριστή του  Polikatikia Pro.