Πίνακας Ελέγχου

Πίνακας Ελέγχου

Πίνακας Ελέγχου 

Στον πίνακα ελέγχου βρίσκονται όλες οι πληροφορίες που θέλεις για την πολυκατοικία και μπορείς να έχεις πρόσβαση άμεσα σε όλες τις λειτουργίες.

                                                                                                                             

                                                                                                                                    

1) Προφίλ

Πατώντας την εικόνα του προφίλ έχεις άμεση πρόσβαση στο Προφίλ Χρήστη. Εκεί μπορείς να διαχειριστείς τον λογαριασμού σου (αλλαγή κωδικού,βιομετρική σύνδεση,όροι χρήσης & πολιτική ασφαλείας, αποσύνδεση από όλα τα προφίλ,αίτημα διαγραφής λογαριασμού) και το προφίλ σου (οι πολυκατοικίες μου, αλλαγή στοιχείων, τραπεζικοί λογαριασμοί, προτιμήσεις επικοινωνίας). 

2) Σημαντικές Ειδοποιήσεις

Εδώ μπορείς να δεις σημαντικές ειδοποιήσεις από τους κάτοικους της πολυκατοικίας σου.

3) Τοποθεσία πολυκατοικίας

Βλέπεις την οδό της πολυκατοικίας σου και μπορείς επιλέγοντας το βελάκι να δεις και να επιλέξεις και τις άλλες πολυκατοικίες των οποίων έχεις τη διαχείριση.

4) Τελευταία Έκδοση

Στο σημείο αυτό φαίνεται η περίοδος της τελευταίας έκδοσης κοινοχρήστων της πολυκατοικίας.

5) Διαθέσιμα χρήματα

Μπορείς να δεις με μια ματιά τα μετρητά της πολυκατοικίας σου, τα οποία προκύπτουν από τον κάτωθι τύπο 
Μετρητά = Αποθεματικό - Οφειλές κοινοχρήστων - Δεξαμενή Πετρελαίου + Οφειλές πολυκατοικίας
Παράδειγμα: 1.200 = 2000 - 500 - 400 + 100

6) Διαμερίσματα

Βλέπεις με μία ματιά πόσα διαμερίσματα έχει η πολυκατοικία σου. Επιλέγοντας το κουμπί "Διαμερίσματα" έχεις πρόσβαση στα στοιχεία των διαμερισμάτων (όνομα,τηλέφωνο, email). Εκεί μπορείς να προσθέσεις διαμερίσματα, να τα επεξεργαστείς, να δεις το οικονομικό ιστορικό των διαμερισμάτων, να δεις τις αποδείξεις του διαμερίσματος καθώς και να τα απενεργοποιήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρεις μπορείς να δεις το άρθρο Καταχώρηση και επεξεργασία διαμερισμάτων .

7) Οφειλέτες

Μπορείς να δεις με μια ματιά πόσα διαμερίσματα έχουν οφειλές. Επιλέγοντας το κουμπί "Οφειλέτες" μπορείς να δεις αναλυτικά τις οφειλές κάθε διαμερίσματος και να προβείς σε είσπραξη των οφειλών Οφειλές διαμερισμάτων


8) Δαπάνες



Με μια ματιά βλέπεις τις δαπάνες της πολυκατοικίας σου.
1) Μπορείς να δεις τις δαπάνες της επόμενης έκδοσης που είναι έτοιμες για έκδοση.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί της έκδοσης.
2) Μπορείς επίσης να προθέσεις νέα δαπάνη επιλέγοντας "Προσθήκη νέας δαπάνης". 
3) Μπορείς να δεις όλες τις δαπάνες τις πολυκατοικίες σου και να τις επεξεργαστείς.

9) Οφειλές Πολυκατοικίας



Μπορείς να δεις με μια ματιά τις οφειλές τις πολυκατοικίας, εκτός από το συνολικό ποσό, υπάρχει και διάγραμμα με τα ποσά που οφείλει η πολυκατοικία σε κάθε επαγγελματία. Στις οφειλές της πολυκατοικίας εμφανίζονται συνολικά το οφειλούμενο ποσό προς τρίτους αλλά και ξεχωριστά οι οφειλές που έχει η πολυκατοικία σε κάθε επαγγελματία.

Επιλέγοντας το κουμπί με το βελάκι, οδηγείσαι στο "Ιστορικό της διαχείρισης" στην κατηγορία "Οφειλές", εκεί όπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι οφειλές προς τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται η πολυκατοικία σου. Από εκεί μπορείς να αποπληρώσεις την δαπάνη στον επαγγελματία, να την ακυρώσεις ή να επισυνάψεις την απόδειξη του επαγγελματία.

10) Οφειλές Κοινοχρήστων



Στις "Οφειλές Κοινοχρήστων" μπορείς να δεις με μια ματιά τις συνολικές οφειλές της πολυκατοικίας αλλά και στο διάγραμμα που υπάρχει μπορείς να δεις πόσα χρήματα οφείλει κάθε διαμέρισμα από τις εκδόσεις που έχουν γίνει αλλά και από τις δαπάνες τις επόμενης έκδοσης, δλδ τις δαπάνες που έχουν χρεωθεί στα διαμερίσματα αλλά δεν έχουν εκδοθεί. Κάτω από το διάγραμμα υπάρχει το συνολικό ποσό των οφειλών κάθε κατηγορίας (οφειλές κοινοχρήστων από εκδόσεις & οφειλές κοινοχρήστων επόμενης έκδοσης). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις οφειλές μπορείς να συμβουλευτείς το άρθρο Οφειλές διαμερισμάτων

Επιλέγοντας το βελάκι, οδηγείσαι στην κατηγορία "Είσπραξη Κοινοχρήστων" , εκεί όπου μπορείς να δεις αναλυτικά τις οφειλές κάθε διαμερίσματος (ένοικου & ιδιοκτήτη) και να προβείς στην είσπραξη των ποσών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την είσπραξη κοινοχρήστων μπορείς να συμβουλευτείς το άρθρο Είσπραξη Κοινοχρήστων.

11) Θέρμανση



Μπορείς να δεις με μια ματιά το είδος και τον τύπο της θέρμανσης της πολυκατοικίας σου. (Πετρέλαιο - Φυσικό αέριο / Κεντρική, Αυτονομία με Πάγιο, Αυτονομία με Μετρητές)
Όταν η θέρμανση είναι "Πετρέλαιο" μπορείς να δεις το ποσό που υπάρχει από τις αγορές πετρελαίου και τα λίτρα που υπάρχουν στη δεξαμενή της πολυκατοικίας.

Επιλέγοντας το βελάκι οδηγείσαι στην "Θέρμανση" , εκεί όπου μπορείς να επεξεργαστείς το είδος της θέρμανσης, να δεις αναλυτικά την δεξαμενή πετρελαίου, τις αγορές πετρελαίου ή να καταχωρήσεις μία νέα αγορά πετρελαίου στην περίπτωση που το είδος θέρμανσης της πολυκατοικίας σου είναι "Πετρέλαιο". 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέρμανση μπορείς να επισκεφτείς το άρθρο Ορισμός Θέρμανσης