Καταχώρηση, επεξεργασία & απενεργοποίηση διαμερισμάτων

Καταχώρηση, επεξεργασία & απενεργοποίηση διαμερισμάτων

Καταχώρηση διαμερισμάτων


Χειροκίνητη Καταχώρηση

Εάν επιλέξεις την χειροκίνητη καταχώρηση ακολουθείς τα κάτωθι βήματα για να καταχωρήσεις τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου.
Καταχωρείς τον αριθμό του διαμερίσματος, το όνομα του ιδιοκτήτη, το email του και το τηλέφωνό του.


Αν στο διαμέρισμα κατοικεί ένοικος που είναι διαφορετικό άτομο από τον ιδιοκτήτη, επιλέγεις το κουμπί "Κατοικεί ένοικος στο διαμέρισμα" και καταχωρείς τα στοιχεία του ενοίκου. Μπορείς επίσης να επιλέξεις η λήψη των εντύπων να γίνεται στα αγγλικά για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.Τέλος, πατάς "Αποθήκευση & δημιουργία νέου" αν θέλεις να προσθέσεις κι άλλα διαμερίσματα ή "Αποθήκευση & κλείσιμο" αν έχεις ολοκληρώσει την καταχώρηση των διαμερισμάτων.

     


Καταχώρηση διαμερισμάτων με αποστολή φωτογραφίας

Όταν επιλέξεις να μας αποστείλεις φωτογραφία, ανοίγει η κάμερα του κινητού σου για να μπορέσεις να φωτογραφίσεις την συγκεντρωτική κατάσταση και να μας την αποστείλεις. Αφού φωτογραφίσεις την συγκεντρωτική κατάσταση, έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις τη φωτογραφία (αν είναι ευδιάκριτα τα στοιχεία) και να πατήσεις "Επιβεβαίωση" αν είναι όλα σωστά ή "Επανάληψη" ώστε να την φωτογραφίσεις εκ νέου.
      

Αφού επιβεβαιώσεις την αποστολή της φωτογραφίας εμφανίζεται το μήνυμα ότι έχουμε λάβει τη φωτογραφία και βρίσκεσαι σε αναμονή καταχώρησης. Θα λάβεις επίσης αυτοματοποιημένο email, στο email που έχεις καταχωρήσει στην εφαρμογή, με πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σου. Μόλις η καταχώρηση ολοκληρωθεί από την ομάδα του Polikatikia, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με μη αυτοματοποιημένο μήνυμα.Η καταχώρηση των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου ολοκληρώνεται συνήθως μέσα σε μερικές ώρες. Τα βράδια και τα σαββατοκύριακα μπορεί να χρειαστούμε λίγο περισσότερο.
Σε περίπτωση που δεν θέλεις να καταχωρήσουμε εμείς τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου, μπορείς να πατήσεις "Αναίρεση Καταχώρησης".




Επεξεργασία Διαμερίσματων

Οθόνες

Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων ενός διαμερίσματος, μπορείς να δεις και να επεξεργαστείς τα στοιχεία των διαμερισμάτων με δύο τρόπους:
1)  Από το κουμπί "Περισσότερα"  και επιλέγεις το κουμπί "Διαμερίσματα".
2) Από την αρχική οθόνη, επιλέγοντας το κουμπί "Διαμερίσματα". 

    

                


Επεξεργασία διαμερίσματος

Όποιον από τους δύο τρόπους και αν επιλέξεις να μεταβείς στα διαμερίσματα, στην οθόνη που εμφανίζεται μπορείς να δεις τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου και επιλέγοντας το διαμέρισμα που θέλεις, να επεξεργαστείς τα διαμερίσματα, να δεις το ιστορικό του διαμερίσματος,τις αποδείξεις είσπραξης του διαμερίσματος ή να απενεργοποιήσεις το διαμέρισμα. Την επεξεργασία μπορείς να την κάνεις επιλέγοντας τις τρεις τελείες που βρίσκονται πάνω δεξιά.

       

Απενεργοποίηση διαμερίσματος

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απενεργοποίησης ενός διαμερίσματος και πλέον αυτό το διαμέρισμα δεν θα συμμετέχει στον επιμερισμό των κοινοχρήστων.
Όποιον από τους δύο τρόπους και αν επιλέξεις να μεταβείς στα διαμερίσματα, στην οθόνη που εμφανίζεται μπορείς να δεις τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου και επιλέγοντας το διαμέρισμα που θέλεις να απενεργοποιήσεις το διαμέρισμα. Την απενεργοποίηση μπορείς να την κάνεις επιλέγοντας τις τρεις τελείες που βρίσκονται πάνω δεξιά και να επιλέξεις απενεργοποίηση. Στη συνέχεια, αναδύεται παράθυρο επιβεβαίωσης όπου επιλέγεις "Ναι, απενεργοποίηση" και το διαμέρισμα πλέον απενεργοποιήθηκε. Σε περίπτωση, που δεν θέλεις να το απενεργοποιήσεις επιλέγεις "Επιστροφή στα διαμερίσματα".

       

Πλέον το διαμέρισμα που επέλεξες φαίνεται απενεργοποιημένο και δεν συμμετέχει στον επιμερισμό των κοινοχρήστων.
  

Ενεργοποίηση Διαμερίσματος

Για να ενεργοποιήσεις ένα απενεργοποιημένο διαμέρισμα, πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέγεις "Ενεργοποίηση".Στη συνέχεια πατάς "Ναι, ενεργοποίηση" και το διαμέρισμα συμμετέχει ξανά στα κοινόχρηστα.