Συνδιαχείριση

Συνδιαχείριση

Η δουλειά του διαχειριστή είναι χρονοβόρα και απαιτεί πολύ προσωπικό χρόνο. Με το Polikatikia Pro (Tι είναι το Polikatikia Pro;) η διαχείριση γίνεται παιχνιδάκι και μπορείς να μοιραστείς τις εργασίες της διαχείρισης μαζί με άλλους.
Μία δυνατότητα που σου προσφέρει το Polikatikia Pro είναι αυτή της συνδιαχείρισης. Μπορείς να ορίσεις έναν ή περισσότερους κατοίκους της πολυκατοικίας είτε κάποιον δικό σου άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεστε την διαχείριση.
Ο συνδιαχειριστής θα μπορεί να δημιουργεί καινούργιες δαπάνες , να εισπράττει τα κοινόχρηστα καθώς και να αποπληρώνει τις οφειλές της πολυκατοικίας στους επαγγελματίες. 

Συνδιαχείριση

Επιλέγοντας από το κουμπί "Περισσότερα" το μενού του Polikatikia Pro , επιλέγεις την κατηγορία "Συνδιαχείριση". Εκεί μπορείς να δεις τις δραστηριότητες του συνδιαχειριστή που έχεις ορίσει καθώς και ποιος/ποιοι είναι οι συνδιαχειριστές της πολυκατοικίας.

             


      

Προσθήκη συνδιαχειριστή

Για να προσθέσεις έναν συνδιαχειριστή, επιλέγεις "Προσθήκη συνδιαχειριστή". Στη συνέχεια καταχωρείς το email του συνδιαχειριστή είτε επιλέγεις έναν συνδιαχειριστή από τα διαμερίσματα και του αποστέλλεις πρόσκληση.
  

Αφού αποστείλεις την πρόσκληση ο συνδιαχειριστής λαμβάνει email στο οποίο ενημερώνεται για την συνδιαχείριση και μπορεί να αποδεχτεί την πρόσκληση της συνδιαχείρισης. 



Δικαιώματα & ενέργειες συνδιαχειριστή

Ο συνδιαχειριστής ενημερώνεται από τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής ότι του έχει σταλεί πρόσκληση για συνδιαχείριση. Εκεί ο μελλοντικός συνδιαχειριστής μπορεί δει τις προσκλήσεις που έχει λάβει και είτε να παραβλέψει την πρόσκληση είτε να δει ότι την έχει αποδεχτεί. Στη συνέχεια ο συνδιαχειριστής μπορεί να βλέπει όλες τις πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο διαχειριστής, μπορεί να κάνει εισπράξεις, να δημιουργεί δαπάνες και να αποπληρώνει τους επαγγελματίες. Το δικαίωμα για την έκδοση των κοινοχρήστων και η επεξεργασία των στοιχείων της πολυκατοικίας παραμένουν μόνο στον διαχειριστή.

    

Ο συνδιαχειρστής μπορεί μέσα από το προφίλ του να εναλλάσει τους ρόλους του. Μπορεί να βλέπει την πολυκατοικία ως συνδιαχειριστής και στην συνέχεια να επιλέγει να βλέπει μόνο το διαμέρισμά του ως απλός κάτοικος.