Εγγραφή Χρήστη

Εγγραφή Χρήστη

Το Polikatikia.gr καινοτομεί δίνοντας πρόσβαση στον διαχειριστή και στον κάτοικο, αυξάνοντας την διαφάνεια, φέρνοντας πιο κοντά τους εμπλεκόμενους μέσω του app.

Εγγραφή Διαχειριστή

O χρήστης αφού κατεβάσει την εφαρμογή μπορεί να κάνει την εγγραφή του με τρεις τρόπους:

1) Καταχωρώντας το email του και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής του.
2) Μπορεί να κάνει εγγραφή με το προφίλ του στο Facebook 
3) Μπορεί να συνεχίσει με τον λογαριασμό της Google 
4) O κάτοχος IOS κινητού μπορεί να κάνει εγγραφή με τον λογαριασμό της Apple 

 
Στη συνέχεια καταχωρείς το όνομα σου, το επίθετο σου, τον αριθμό του κινητού σου και πατάς "Ολοκλήρωση εγγραφής".


Αφού κάνεις την εγγραφή με το email σου, θα σου αποσταλεί ένας κωδικός στο email σου, τον οποίο θα πρέπει να καταχωρήσεις στο αντίστοιχο πεδίο.
 

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή, σου προτείνεται να ενεργοποιήσεις την βιομετρική σύνδεση της εφαρμογής για εύκολη σύνδεση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιλέγεις "Ενεργοποίηση" και στη συνέχεια ενεργοποιούνται τα βιομετρικά στοιχεία. 
  

Στη συνέχεια η Poly θα σε καθοδηγήσει και θα σε βοηθήσει με ό,τι χρειάζεσαι στο Polikatikia.gr. Για να συνεχίσεις, επιλέγεις αν είσαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ή κάτοικος και ακολουθείς τα επόμενα βήματα.

   

Διαχειριστής

Αν επιλέξεις " Ναι, είμαι ο διαχειριστής", σου ζητείται να καταχωρήσεις τα στοιχεία της πολυκατοικίας σου.
Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε ανεβάζοντας με μία φωτογραφία την συγκεντρωτική κατάσταση της πολυκατοικίας και την καταχωρούμε εμείς για εσένα , είτε επιλέγεις "θα κάνω εγώ την καταχώρηση" και συνεχίζεις με την καταχώρηση της πολυκατοικίας.



Κάτοικος

Αν επιλέξεις " Όχι, είμαι κάτοικος της πολυκατοικίας" , ενημερώνεσαι πως για να συνδεθείς στο Polikatikia.gr , υπάρχουν 3 τρόποι:
1) Να ζητήσεις από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου να σου αποστείλει πρόσκληση μέσα από το Polikatikia.gr στο email σου.
2) Να σκανάρεις το QR που θα σου δείξει ο διαχειριστής.
3) Να σκανάρεις το QR που βρίσκεται πάνω στο ειδοποιητήριο που θα λάβεις από το διαχειριστή σου.

Όποιον τρόπο και να επιλέξεις θα μπορείς να έχεις προσβαση στο ψηφιακό σου διαμέρισμα και στα έντυπα που αφορούν τα κοινόχρηστα του διαμερίσματός σου. Απευθύνσου στον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου και σύντομα θα απολαμβάνεις τα οφέλη του Polikatikia.gr


                                 

Σύνδεση

Χρησιμοποιώντας πλέον έναν από τους τρεις τρόπους θα μπορείς να συνδέεσαι κάθε φορά στον λογαριασμό σου στο Polikatikia.gr εύκολα και γρήγορα.