Σύνδεση Κάτοικου

Σύνδεση Κάτοικου

Πρόσκληση κάτοικου

Στο email που λαμβάνει ο κάτοικος με την ειδοποίηση των κοινοχρήστων , μπορεί να βρει την πρόσκληση που του αποστέλλεται, ώστε να συνδεθεί στο ψηφιακό του διαμέρισμα.
Μόλις ο κάτοικος πατήσει αποδοχή, συνδέεται αυτόματα στο ψηφιακό διαμέρισμα. Στη συνέχεια λαμβάνει έναν κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να συνδεέται είτε μέσα από το Polikatikia.gr στο web είτε μέσα από την εφαρμογή του κινητού του. 
Για κινητά Android κατέβασε την εφαρμογή εδώ
Για κινητά Apple κατέβασε την εφαρμογή εδώ


Σύνδεση μέσω mobile app

Ο κάτοικος πλέον χρησιμοποιώντας έναν από τους τρόπους σύνδεσης  θα μπορεί να συνδέεται  στον λογαριασμό του στο Polikatikia.gr εύκολα και γρήγορα. 
1) Καταχωρεί το email του ή τον αριθμό του κινητού του και τον κωδικό πρόσβασης.
2) Συνδέεται με τον λογαριασμό του Facebook
3) Συνδέεται με τον λογαριασμό της Google
4) Συνδέεται μέσω του λογαριασμού της Apple.

Σημείωση: Βασική προϋπόθεση είναι το email σύνδεσης να είναι ίδιο με το email από το οποίο αποδέχτηκε την πρόσκληση.

 

Βιομετρική Σύνδεση


Μπορεί να συνδεθεί επίσης χρησιμοποιώντας τη βιομετρική τεχνολογία. Κάνοντας tap στο profile icon μπορεί να ρυθμίσει τη σύνδεση του, ώστε να γίνεται με τη χρήση των βιομετρικών του στοιχείων.
    

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Σε περίπτωση που ο κάτοικος ξεχάσει τον κωδικό του, μπορεί να τον επαναφέρει πατώντας στο εικονίδιο " Ξέχασες τον κωδικό πρόσβασης;"



Στη συνέχεια εμφανίζεται η φόρμα όπου καταχωρεί το email που έχει δηλώσει, πατάει "Επαναφορά κωδικού πρόσβασης" και συνδέεται στην εφαρμογή.

 
Ένας εξαψήφιος κωδικός αποστέλλεται στο email του και τον καταχωρεί στο αντίστοιχο πεδίο. Σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλλεί, πατάει "Επαναποστολή κωδικού". Καταχωρεί τον νέο κωδικό και πατάει "Επιβεβαίωση νέου κωδικού".