Προσφορές για εσένα

Προσφορές για εσένα

Το Polikatikia.gr επιβραβεύει τους διαχειριστές και τους κατοίκους που επιλέγουν την πλατφόρμα του Polikatikia.gr και προσφέρει σε αυτούς αποκλειστικές προσφορές μέσα από την εφαρμογή. 
Μπορείς να βρεις τις προσφορές στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Προσφορές - Mobile App

Επίλεξε "Προβολή Όλων" και δες όλες τις προσφορές που έχει το Polikatikia.gr μόνο για εσένα.Επιλέγοντας "Προβολή Όλων" μπορείς να δεις τη λίστα με όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιες προσφορές θέλεις να εμφανίζονται, επιλέγοντας την κατηγορία των προσφορών στο πάνω μέρος της οθόνης, μετακυλίοντας την μπάρα με τις κατηγορίες αριστερά ή δεξιά. Στην συνέχεια πάτησε "Απόκτησέ το" και θα μεταφερθείς στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. 
Προσφορές - Web

Επίλεξε "Προβολή Όλων" και δες όλες τις προσφορές που έχει το Polikatikia.gr μόνο για εσένα.Επιλέγοντας "Προβολή Όλων" μπορείς να δεις τη λίστα με όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιες προσφορές θέλεις να εμφανίζονται, επιλέγοντας την κατηγορία των προσφορών στο πάνω μέρος της οθόνης. Στην συνέχεια πάτησε "Απόκτησέ το" και θα μεταφερθείς στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.