Λίστα Δαπανών

Λίστα Δαπανών

Λίστα Δαπανών

Από τον πίνακα ελέγχου μπορείς να δεις τη λίστα με τις δαπάνες που έχεις δημιουργήσει, επιλέγοντας "Εμφάνιση όλων των δαπανών".


Εκεί μπορείς να δεις τη λίστα με όλες τις δαπάνες που έχεις δημιουργήσει. Με μια ματιά, βλέπεις στη λίστα των δαπανών, τον τίτλο της δαπάνης,το ποσό της χρέωσης και σε ποιον επαγγελματία έχει ανατεθεί η δαπάνη.


Αναζήτηση

Μπορείς επίσης στην "αναζήτηση" να αναζητήσεις μία δαπάνη καταχωρώντας είτε την ονομασία είτε το ποσό της δαπάνης.
      

Φίλτρα

Μπορείς να αναζητήσεις τις δαπάνες που θέλεις χρησιμοποιώντας τα φίλτρα που βρίσκονται στη λίστα των δαπανών.


 Μπορείς εύκολα και γρήγορα να εμφανίσεις τις δαπάνες σύμφωνα με:
1) την κατηγορία ποσοστών
2) τους μήνες
3) τον επαγγελματία
4) την κατάσταση της δαπάνης (αν η δαπάνη είναι προς χρέωση, μηνιαία ή αυτοματοποιημένη)
4) την χρέωση της δαπάνης (αν έχει χρεωθεί στον ένοικο ή στον ιδιοκτητη)
5) αν έχει εξοφληθεί ή όχι
Αφού επιλέξεις τα φιλτρα που θέλεις, επιλέγεις "Εφαρμογή" και σου εμφανίζονται τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που θέλεις να αφαιρέσεις τα φίλτρα, επιλέγεις "Καθαρισμός".
Μπορείς επίσης στην σελίδα των αποτελεσμάτων, επιλέγοντας το "x" να καθαρίσεις όλα τα φίλτρα.
        

Κατηγορία Ποσοστών

Στην κατηγορία ποσοστών επιλέγεις ποια δαπάνη θέλεις να εμφανίζεται από τη λίστα, σύμφωνα με ποια κατηγορία ποσοστών έχει δημιουργηθεί. Επιλέγεις να εμφανίζονται οι δαπάνες που έχουν δημιουργηθεί είτε με την κατηγορία ποσοστών κοινοχρήστων, είτε με τα ποσοστά θέρμανσης, είτε με τα ποσοστά ασανσέρ.


Μήνες

Στο φίλτρο "Μήνες" επιλέγεις να σου εμφανίσει τις δαπάνες που έχουν δημιουργηθεί τον μήνα/τους μήνες που θα επιλέξεις και πατάς "Ενημέρωση". Στη συνέχεια εμφανίζονται μόνο οι δαπάνες του/των συγκεκριμένων μηνών. 
      

Επαγγελματίας

Στο φίλτρο "Επαγγελματίας" επιλέγεις τον επαγγελματία στον οποίο έχεις συνδέσει τη δαπάνη και να εμφανιστούν όλες οι δαπάνες που αφορούν τον συγκεκριμένο επαγγελματία. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις τον επαγγελματία στο πεδίο της "Αναζήτησης". 

     

Κατάσταση Δαπάνης

Μπορείς να επιλέξεις την κατάσταση της δαπάνης και να εμφανιστούν οι δαπάνες που ανήκουν σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια δαπάνη σε κάποια κατηγορία τότε εμφανίζεται μήνυμα πως δεν έχει καταχωρηθεί καμία δαπάνη.
Προς χρέωση: Είναι οι δαπάνες που έχεις δημιουργήσει αλλά δεν τις έχεις χρεώσει στα διαμερίσματα.
Μηνιαία: Είναι οι δαπάνες που έχεις ορίσει να δημιουργούνται κάθε μήνα.
Αυτοματοποιημένη: Είναι οι δαπάνες που έχεις ορίσει να χρεώνονται αυτοματοποιημένα συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα.



      

Χρέωση σε ένοικο / ιδιοκτήτη

Μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζονται οι δαπάνες που έχουν χρεωθεί είτε στον ένοικο είτε στον ιδιοκτήτη. Επιλέγοντας έναν από τους δύο εμφανίζονται μόνο οι δαπάνες που αφορούν έναν από τους δύο.

    

Εξοφλημένη

Στο φίλτρο εξοφλημένη επιλέγοντας "ΝΑΙ" εμφανίζονται όλες οι δαπάνες που έχουν εξοφληθεί στους επαγγελματίες και επιλέγοντας "ΟΧΙ" εμφανίζονται οι δαπάνες που παραμένουν ανεξόφλητες.
          

Διαγραφή

Μπορείς να διαγράψεις μία δαπάνη μετακινώντας με το δάχτυλο αριστερά την δαπάνη από τη λίστα των δαπανών , είτε να επιλέξεις να ανοίξεις την δαπάνη και να πατήσεις το εικονίδιο της διαγραφής.
      

Αφού επιλέξεις την διαγραφή της δαπάνης, εμφανίζεται μήνυμα αν θέλεις σίγουρα να διαγράψεις τη δαπάνη. Επιλέγεις είτε "Ναι, θέλω" αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις η δαπάνη να διαγραφεί, είτε "Επιστροφή" αν δεν θέλεις να την διαγράψεις.


Επεξεργασία Δαπάνης 

Επιλέγοντας μία δαπάνη από τη λίστα των δαπανών μπορείς να επιλέξεις "Επεξεργασία Δαπάνης" και να επεξεργαστείς την ήδη υπάρχουσα δαπάνη. Μπορείς επίσης να αλλάξεις μόνο το ποσό της δαπάνης επιλέγοντας το εικονίδιο με το μολύβι που βρίσκεται δίπλα στο ποσό της δαπάνης, σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις μόνο το ποσό της δαπάνης.



Χρέωση Τώρα

Επιλέγοντας μία δαπάνη από τη λίστα των δαπανών, μπορείς να επιλέξεις "Χρέωση τώρα" και να προχωρήσεις με την χρέωση της δαπάνης στα διαμερίσματα.