Καλωσορίσατε στο Polikatikia.gr Ecosystem

Καλωσορίσατε στο Polikatikia.gr Ecosystem

Τι είναι το Polikatikia.gr Ecosystem

Το Polikatikia.gr είναι το πρώτο ψηφιακό οικοσύστημα για πολυκατοικίες, παρέχοντας στους διαχειριστές και τους κατοίκους λύσεις για κάθε ανάγκη τους. Ως η πρώτη cloud πλατφόρμα αυτοματοποιημένης διαχείρισης, υποστηριζόμενη από δεκάδες εταιρείες διαχείρισης, εισάγει τους χρήστες στον κόσμο της ψηφιακής διαχείρισης των πολυκατοικιών. Με το Polikatikia.gr, η διαχείριση της πολυκατοικίας είναι στα χέρια σας, άμεσα και γρήγορα, από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε.

Διαθέτετε τα εργαλεία και την υποστήριξη από επαγγελματίες του χώρου και τις εταιρείες διαχείρισης που ανήκουν στο οικοσύστημα, για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Για τον Διαχειριστή

Το Polikatikia.gr προσφέρει δωρεάν:

-Cloud πρόσβαση από παντού: Διαχειριστείτε την πολυκατοικία σας από οποιαδήποτε συσκευή, από όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο application και έχετε όλα όσα χρειάζεστε στη διάθεσή σας.
-Online εικόνα οικονομικών στοιχείων: Έχετε άμεση πρόσβαση στην οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας, περιλαμβάνοντας μετρητά, αποθεματικό, δεξαμενή πετρελαίου, οφειλές διαμερισμάτων και πληρωμές προς επαγγελματίες.
-Καταχώρηση δαπανών και έκδοση κοινοχρήστων: Καταχωρήστε δαπάνες και εκδώστε κοινόχρηστα εύκολα και γρήγορα.
-Καταχώρηση εισπράξεων και πληρωμών: Διαχειριστείτε εισπράξεις και πληρωμές με ένα κλικ, διατηρώντας ενημερωμένα τα οικονομικά σας.
-Online πληρωμή κοινοχρήστων: Δεχτείτε πληρωμές κοινοχρήστων μέσω του app με αυτόματη αποστολή αποδείξεων και ενημέρωση των οικονομικών δεδομένων (η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για διαχειριστές με τραπεζικό λογαριασμό και ΑΦΜ πολυκατοικίας, μελλοντικά θα είναι διαθέσιμη σε όλους).
-Εσωτερική επικοινωνία: Οι κάτοικοι πλέον μπορούν να επικοινωνούν είτε μεταξύ τους για θέματα που απασχολούν την πολυκατοικία είτε και απευθείας με την διαχείριση, χωρίς να χάνεται πλέον χρόνος αναζήτησης στα τηλέφωνα. 

Για τους πιο απαιτητικούς διαχειριστές, το Polikatikia.gr PRO προσφέρει με μια μικρή συνδρομή αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά:

-Συμβουλευτική υπηρεσία διαχείρισης: Άμεση υποστήριξη από τις εταιρείες διαχείρισης του οικοσυστήματος.
-Γενική συνέλευση: Η διαχείριση μπορεί να οργανώνει την γενική συνέλευση της πλέον εντελώς ψηφιακά και όλοι να μένουν ενήμεροι.
-Ψηφοφορία: Δημιουργία ψηφοφορίας για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους κατοίκους
-Νομική συμβουλευτική υπηρεσία: Υποστήριξη για νομικά ζητήματα.
-Αυτοματοποιημένη έκδοση κοινοχρήστων: Προγραμματίστε τις δαπάνες και εκδώστε τα κοινόχρηστα αυτόματα.
-Αυτοματοποιημένη πληρωμή δαπανών: Οι κάτοικοι αποπληρώνουν τις οφειλές τους και τα οικονομικά ενημερώνονται αυτόματα.
-Αυτοματοποιημένη ειδοποίηση οφειλετών: Ρυθμίστε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για τους οφειλέτες, αποστέλλοντας μηνύματα απευθείας στο e-mail των κατοίκων.
-Online αποθηκευτικός χώρος: Αποθηκεύστε όλα τα έγγραφα online και έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά.
-24/7 υποστήριξη: Το τμήμα υποστήριξης είναι διαθέσιμο για ό,τι χρειαστείτε μέσω e-mail.

Για τον Κάτοικο

Το Polikatikia.gr προσφέρει:

-Cloud πρόσβαση στο ψηφιακό διαμέρισμα: Ο κάτοικος έχει πρόσβαση στο ψηφιακό του διαμέρισμα από οποιαδήποτε συσκευή, με χρήση των κωδικών του. Βλέπει τα ειδοποιητήρια, τις αποδείξεις, τις ανακοινώσεις και επικοινωνεί με τον διαχειριστή άμεσα.
-Online εξόφληση κοινοχρήστων: Η εξόφληση των κοινοχρήστων γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω του app.
-Online αποθηκευτικός χώρος: Αποθηκεύστε online όλα τα έγγραφα και έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά.
-Μηνύματα: Η επικοινωνία με τον διαχειριστή γίνεται άμεση, αναφέροντας βλάβες και προβλήματα μέσω της εφαρμογής.