Καλωσορίσατε στο Polikatikia.gr

Καλωσορίσατε στο Polikatikia.gr

Τι είναι το Polikatikia

Το Polikatikia είναι η πρώτη cloud πλατφόρμα αυτοματοποιημένης διαχείρισης που σε εισάγει στον κόσμο της ψηφιοποιημένης διαχείρισης των πολυκατοικιών. Με το Polikatikia έχεις πλέον την διαχείριση της πολυκατοικίας στα χέρια σου, άμεσα, γρήγορα, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι.

Για τον διαχειριστή

 1. Cloud πρόσβαση από παντούΜπορείς να διαχειρίζεσαι την πολυκατοικία σου από οποιαδήποτε συσκευή, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεν έχεις παρά να συνδεθείς με τους κωδικούς σου στο application και θα έχεις στα χέρια σου όλα όσα χρειάζεσαι.
 2. Online εικόνα όλων των οικονομικών στοιχείων της πολυκατοικίας. Με μια ματιά έχεις την ακριβή εικόνα των μετρητών της πολυκατοικίας, του αποθεματικού, της δεξαμενής πετρελαίου, των οφειλών των διαμερισμάτων και των οφειλών της πολυκατοικίας προς τους επαγγελματίες.
 3. Αυτοματοποιημένη έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων. Προγραμματίζεις τις δαπάνες τις πολυκατοικίες και η έκδοση των κοινοχρήστων γίνεται αυτόματα την ημερομηνία που εσύ θα επιλέξεις.
 4. Αυτοματοποιημένη πληρωμή δαπανών. Οι κάτοικοι αποπληρώνουν τις οφειλές τους και οι οφειλές των δαπανών ενημερώνονται αυτόματα.
 5. Αυτοματοποιημένη ειδοποίηση οφειλετών. Μπορείς να ορίσεις αυτοματοποιημένη ειδοποίηση για τους οφειλέτες , ορίζοντας εσύ σε ποιους θέλεις να αποστέλλεται η ειδοποίηση κάθε φορά. Το μήνυμα αποστέλλεται απευθείας στο e-mail των κατοίκων και γλιτώνεις χρόνο από τον έλεγχο των οφειλών.
 6. Online αποθηκευτικός χώρος  Μπορείς να αποθηκεύεις online όλα τα έγγραφα (αποδείξεις,ανακοινώσεις,ειδοποιητήρια,συγκεντρωτικοί) που χρειάζεσαι και να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτά.(ηλεκτρονικός φάκελος πολυκατοικιών). 
 7. 24/7 υποστήριξη.  Το τμήμα support βρίσκεται δίπλα σου, σε ό,τι χρειαστείς. Στειλέ e-mail στο τμήμα support και σύντομα ένας εκπρόσωπος θα βρίσκεται εκεί για να σε βοηθήσει.

Για τον κάτοικο

 1. Cloud πρόσβαση στο/α ψηφιακό/α διαμέρισμα/τα του.  Ο κάτοικος μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο ψηφιακό του διαμέρισμα από οποιαδήποτε συσκευή όπου κι αν βρίσκεται με τη χρήση των κωδικών του. Βλέπει όποτε θέλει τα ειδοποιητήρια, τις αποδείξεις, τις ανακοινώσεις και μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή άμεσα για ό,τι χρειαστεί.
 2. Online εξόφληση κοινοχρήστων με κάρτα . Η εξόφληση των κοινοχρήστων μπορεί να γίνει πλέον εύκολα και γρήγορα μέσω online κατάθεσης μέσα από το ψηφιακό του διαμέρισμα.
 3. Online αποθηκευτικός χώρος (έγγραφα που τον αφορούν).  Μπορεί να αποθηκεύει online όλα τα έγγραφα (αποδείξεις,ανακοινώσεις,ειδοποιητήρια,συγκεντρωτικοί) που χρειάζεται και να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά.(ηλεκτρονικός φάκελος πολυκατοικιών). 
 4. Αναφορά βλαβών. Η επικοινωνία του κάτοικου με τον διαχειριστή γίνεται πλέον άμεση , αφού μπορεί να αναφέρεις μέσα από την εφαρμογή στον διαχειριστή τις βλάβες τις πολυκατοικίας και ό,τι άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζει.
 5. Επικοινωνία.