Γενική Συνέλευση

Γενική Συνέλευση

Με την χρήση του Polikatikia Pro έχεις την δυνατότητα να προγραμματίσεις online την Γενική Συνέλευση της πολυκατοικίας σου με την συμμετοχή και των κατοίκων στον προγραμματισμό της. Να ανεβάσεις αρχεία της συνέλευσης και να έχεις ιστορικό όλων των συνελεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην πολυκατοικία σου.

Γενικής Συνέλευση

Αρχικά επιλέγεις από το μενού των λειτουργιών του Polikatikia Pro την κατηγορία Γενική Συνέλευση. Μπορείς να δεις το ιστορικό των συνελεύσεων, τις προγραμματισμένες συνελεύσεις καθώς και να προγραμματίσεις μία νέα συνέλευση.

    

Προγραμματισμός Συνέλευσης

Για να προγραμματίσεις μία συνέλευση 
1. Γράφεις τον τίτλο της συνέλευσης για λόγους ιστορικότητας
2. Προσθέτεις ένα εισαγωγικό κείμενο για τους κατοίκους
3. Προσθέτεις τα θέματα της συνέλευσης

  

Επιλέγεις "συνέχεια" και  ορίζεις έως 4 προτεινόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής της συνέλευσης ώστε να ψηφήσουν οι κάτοικοι σύμφωνα με την διαθέσιμότητά τους. 

       

Κάτοικος

Ο κάτοικος με την είσοδό του στο ψηφιακό του διαμέρισμα μπορεί:
1.  να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την διαθέσιμότητα του και να δει πόσα άτομα και ποια έχουν ψηφήσει κάθε ημερομηνία.
2. να δει τις πληροφορίες της συνέλευσης και να αλλάξει την ψήφο του
2. να έχει πρόσβαση στα αρχεία-εξουσιοδοτήσεις που έχει ανεβάσει ο διαχειριστής που αφορούν την συνέλευση καθώς και να ανεβάσει και ο ίδιος αρχεία-εξουσιοδοτήσεις.
3. να δει την ιστορικότητα των ενεργειών που αφορούν τις συνελέυσεις.

          

Οριστικοποίηση Συνέλευσης

Μόλις είσαι έτοιμος και έχει λάβει τις ψηφοφορίες, προχωράς με την οριστικοποίηση της συνέλευσης. Επιλέγεις την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση και επιλέγεις "Οριστικοποίηση".

   

Ειδοποίηση κατοίκων

 Όλοι οι κάτοικοι ειδοποιούνται αυτόματα μέσω email για την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης.