Εγγραφή κατοίκου

Εγγραφή κατοίκου

Το Polikatikia.gr καινοτομεί δίνοντας πρόσβαση στον διαχειριστή και στον κάτοικο, αυξάνοντας την διαφάνεια, φέρνοντας πιο κοντά τους εμπλεκόμενους μέσω του app.Η διαδικασία της εγγραφής και της επιβεβαίωσης του email είναι ίδιες και για τον κάτοικο και για τον διαχειριστή.

Ο κάτοικος μπορεί εύκολα και γρήγορα να εγγραφεί και να συνδεθεί στην εφαρμογή  με το email που έχει δηλώσει στον διαχειριστή.
Μπορεί επίσης να εγγραφεί μετά την πρόσκληση που θα λάβει στο email του από τον διαχειριστή ή να σκανάρει το QR code από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας του.

Εγγραφή

Ο κάτοικος αφού κατεβάσει την εφαρμογή μπορεί να κάνει την εγγραφή του με τρεις τρόπους:
1) Καταχωρώντας το email που έχει δηλώσει στον διαχειριστή και έναν κωδικό πρόσβασης της επιλογής του.
2) Μπορεί να κάνει εγγραφή με το προφίλ του στο Facebook (με την προϋπόθεση ότι το email του λογαριασμού είναι το ίδιο με αυτό που έχει δηλώσει στον διαχειριστή)
3) Μπορεί να συνεχίσει με τον λογαριασμό της Google (με την προϋπόθεση ότι το email του λογαριασμού είναι το ίδιο με αυτό που έχει δηλώσει στον διαχειριστή)
4) O κάτοχος IOS κινητού μπορεί να κάνει εγγραφή με τον λογαριασμό της Apple (με την προϋπόθεση ότι το email του λογαριασμού είναι το ίδιο με αυτό που έχει δηλώσει στον διαχειριστή)

 
Στη συνέχεια καταχωρείς το όνομα σου, το επίθετο σου, τον αριθμό του κινητού σου και πατάς "Ολοκλήρωση εγγραφής".


Αφού κάνεις την εγγραφή με το email σου, θα σου αποσταλεί ένας κωδικός στο email σου, τον οποίο θα πρέπει να καταχωρήσεις στο αντίστοιχο πεδίο.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το Polikatikia.gr συμβουλεύει τον κάτοικο να ενεργοποιήσει την βιομετρική σύνδεση για γρήγορη και εύκολη σύνδεση στην εφαρμογή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Βιομετρική Σύνδεση θα βρει στο άρθρο Σύνδεση Κάτοικου.                                            

Σύνδεση

Χρησιμοποιώντας πλέον ο κάτοικος έναν από τους τρεις τρόπους θα μπορεί να συνδέεται κάθε φορά στον λογαριασμό του στο Polikatikia.gr εύκολα και γρήγορα.