Αποπληρωμή οφειλών διαχείρισης προς επαγγελματίες μέσω web

Αποπληρωμή οφειλών διαχείρισης προς επαγγελματίες μέσω web

Τρόποι αποπληρωμής οφειλών προς τρίτους

Για την "Αποπληρωμή των οφειλών" της διαχείρισης προς τρίτους, ο χρήστης έχει στην διάθεσή του 2 τρόπους:
α) μέσω της οθόνης με μια ματιά
β) μέσω της οθόνης των επαγγελματιών

Οθόνη Επαγγελματιών

Εδώ εμφανίζονται συγκεντρωτικά οι δαπάνες που συνδέονται με τον επαγγελματία που επιλέξαμε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το άρθρο: Αποπληρωμή οφειλών διαχείρισης προς επαγγελματίες μαζικά μέσω Web
Οθόνη με μια ματιά

2) Μέσω της οθόνης με μια ματιά από το εικονίδιο "Οφειλές", όπου βλέπεις συγκεντρωτικά τις δαπάνες της πολυκατοικίας που επιλέγεις.Στην οθόνη αυτή η διαχείριση καταχωρεί τις πληρωμές προς τους συνεργάτες (συνεργεία καθαρισμού, συντηρητές ανελκυστήρων, λογαριασμών ΔΕΗ κλπ). Οι πληρωμές καταχωρούνται είτε αφορούν το σύνολο του ποσού είτε τμήμα του. Με κάθε κίνηση ενημερώνονται επιτόπου τα οικονομικά βιβλία και αποθηκεύονται τα στοιχεία της κίνησης (ημερομηνία, ποσό, χρήστης κλπ). Επίσης, σε κάθε καταχωρημένη δαπάνη έχει την δυνατότητα να μεταφορτώσει το αποδεικτικό της πληρωμής/ λογαριασμού προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτό και οι κάτοικοι (από το ψηφιακό τους διαμέρισμα). Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των κατοίκων για τις κινήσεις εφόσον ενεργοποιηθεί από την διαχείριση αντίστοιχα σε κάθε πολυκατοικία.Στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζονται οι δαπάνες ανά μήνα του τελευταίου έτους. 
Από κάτω είναι διαθέσιμη η ενέργεια λήψης αναφοράς των οφειλών.& η κατάσταση των διαθέσιμων μετρητών και των συνολικών οφειλών.

Δίνεται η επιλογή ενημέρωσης των κατοίκων σε κάθε αποπληρωμή δαπάνηςΜπορείς επίσης να δεις τις δαπάνες που έχεις χρεώσει και δεν έχεις εκδόσει και να προβείς στην αποπληρωμή τους.
Στο κύριο σώμα της οθόνης εμφανίζονται
  1. Ανα έκδοση οι δαπάνες ( με πράσινο χρώμα οι πληρωμένες και με κόκκινο χρώμα οι απλήρωτες)
  • Το αρχικό ποσό και το υπόλοιπο της οφειλής σε περίπτωση τμηματικής καταβολής 
Ενέργειες


Για κάθε δαπάνη παρέχονται 3 ενέργειες 

  • αποπληρωμή 

  • σάρωση αρχείου

  • μεταφόρτωση έτοιμου αρχείων Αποπληρωμή Οφειλών

Επιλέγοντας αποπληρωμή μπορείς να πραγματοποιήσεις είτε ολόκληρη είτε τμηματική (έναντι ποσό) καταβολής. Επιπλέον καταχωρείς και τον τρόπο αποπληρωμής.   

Έτσι μπορούμε να έχουμε ιστορικότητα όχι μόνο πότε πληρώθηκε μια δαπάνη αλλά αν έγινε τμηματικά ή ολοκληρωτικά και με ποιο τρόπο έγινε η πληρωμή. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημερώνεται επί τόπου η οικονομική ανάλυση της πολυκατοικίας.

Σάρωση Εγγράφου & Μεταφόρτωση Αρχείου

Για την ολοκληρωμένη τήρηση του ηλεκτρονικού φακέλου των παραστατικών δίνεται η δυνατότητα upload αρχείων έτοιμων ή σάρωσης επί τόπου από κάμερα της συσκευής
Πατώντας το κουμπί σάρωσης εμφανίζεται παράθυρο με τις διαθέσιμες κάμερες που είναι συνδεδεμένες στην συσκευή. Επιλέγουμε την κάμερα που επιθυμούμε (κατά προτίμηση με auto focus) και φωτογραφίζουμε το έγγραφο.