Απόδειξη Είσπραξης

Απόδειξη Είσπραξης

Αποδείξεις είσπραξης κοινοχρήστων

Κάθε φορά που κάνεις είσπραξη σε κάποιο διαμέρισμα, δημιουργείται αυτόματα μία απόδειξη είσπραξης, η οποία και αποστέλλεται αυτόματα στον κάτοικο, εάν υπάρχει καταχωρημένο email στο διαμέρισμα.
Την απόδειξη που δημιουργείται μπορείς επίσης να την κατεβάσεις σε  μορφή pdf και να την εκτυπώσεις.

Για να δεις τις αποδείξεις είσπραξης των διαμερισμάτων ακολουθείς τα εξής βήματα
1) Επιλέγεις από την μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης το κουμπί "Περισσότερα" και επιλέγεις έπειτα την κατηγορία "Διαμερίσματα". Στη συνέχεια επιλέγεις το διαμέρισμα που θέλεις, πατάς το κουμπί με τις τρεις τελείες στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης και επιλέγεις από το παράθυρο που αναδύεται τις "Αποδείξεις".
                          

Αφού επιλέξεις τις "Αποδείξεις" , εμφανίζονται όλες οι αποδείξεις είσπραξης που έχουν δημιουργηθεί για το διαμέρισμα, δλδ εμφανίζονται και οι αποδείξεις είσπραξης του ένοικου αλλά και οι αποδείξεις είσπραξης του ιδιοκτήτη.


Αφού επιλέξεις την απόδειξη που θέλεις, μπορείς να δείς αναλυτικά στην απόδειξη ποιον αφορά η απόδειξη (ένοικο-ιδιοκτήτη), το ποσό είσπραξης, την ημερομηνία είσπραξης, τις οφειλές του ενοίκου (έαν παρέμειναν οφειλές μετά από αυτή την είσπραξη), ποιους μήνες αφορά η είσπραξη του ποσού της απόδειξης, τον τρόπο πληρωμής του ποσού (μετρητά - κάρτα-κατάθεση). Τέλος μπορείς να κατεβάσεις την απόδειξη σε μορφή pdf ή να την αποστείλεις μέσω e-mail.


Η απόδειξη που λαμβάνει ο κάτοικος είναι η εξής και περιέχει όλες τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως.



Φίλτρα

Μπορείς με την χρήση των φίλτρων που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης της λίστας των αποδείξεων να κάνεις αναζητηση των αποδείξεων βάση:
  1. την ημερομηνία της απόδειξης είσπραξης
  2. αν η αποδείξη αφορά τον ένοικο ή τον ιδιοκτήτη
  3. τον τρόπο πληρωμής του ποσού της απόδειξης (μετρητά ,κατάθεση, κάρτα)
Αφού επιλέξεις το φίλτρο που θέλεις πάτησε "Εφαρμογή".