Πώς διαγράφω ένα διαμέρισμα;

Πώς διαγράφω ένα διαμέρισμα;

Στο Polikatikia.gr  δεν χρειάζεται να γίνει διαγραφή του διαμερίσματος παρά μόνο απενεργοποίηση, διότι απενεργοποιώντας το διαμέρισμα, αυτό δεν θα συμμετέχει στον επιμερισμό των κοινοχρήστων και δεν θα το βλέπει κανενας άλλος εκτός από τον διαχειριστή , άρα θα είναι σαν να μην υπάρχει. Απενεργοποιώντας το διαμέρισμα και όχι διαγράφοντάς το μπορείς όποτε θελήσεις να το επαναφέρεις, χωρίς να χρειάζεται να καταχωρήσεις εκ νέου τα στοιχεία του διαμερίσματος και τα χιλιοστά του. Με την απενεργοποίηση του διαμερίσματος δεν υπάρχει κίνδυνος για μόνιμη διαγραφή των δεδομένων και έχεις άμεσα διαθέσιμα όλα τα στοιχεία που αφορούν το διαμέρισμα.

Απενεργοποίηση διαμερίσματος

Όποιον από τους δύο τρόπους και αν επιλέξεις να μεταβείς στα διαμερίσματα (είτε από την αρχική οθόνη είτε από το κουμπί "Περισσότερα"), στην οθόνη που εμφανίζεται μπορείς να δεις τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας σου και επιλέγοντας το διαμέρισμα που θέλεις να απενεργοποιήσεις το διαμέρισμα. Την απενεργοποίηση μπορείς να την κάνεις επιλέγοντας τις τρεις τελείες που βρίσκονται πάνω δεξιά και να επιλέξεις απενεργοποίηση. Στη συνέχεια, αναδύεται παράθυρο επιβεβαίωσης όπου επιλέγεις "Ναι, απενεργοποίηση" και το διαμέρισμα πλέον απενεργοποιήθηκε. Σε περίπτωση, που δεν θέλεις να το απενεργοποιήσεις επιλέγεις "Επιστροφή στα διαμερίσματα".

     

Πλέον το διαμέρισμα που επέλεξες φαίνεται απενεργοποιημένο και δεν συμμετέχει στον επιμερισμό των κοινοχρήστων.


Ενεργοποίηση Διαμερίσματος

Για να ενεργοποιήσεις ένα απενεργοποιημένο διαμέρισμα, πατάς τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επιλέγεις "Ενεργοποίηση".Στη συνέχεια πατάς "Ναι, ενεργοποίηση" και το διαμέρισμα συμμετέχει ξανά στα κοινόχρηστα.