Εκδόσεις Κοινοχρήστων

Εκδόσεις Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Από την κάτω μπάρα επιλέγεις το εικονίδιο της έκδοσης και μεταβαίνεις στην έκδοση των κοινοχρήστων. Εκεί εμφανίζεται αρχικά το συνολικό ποσό της χρέωσης και μπορείς επίσης να δεις τις δαπάνες της επόμενης έκδοσης που έχεις χρεώσει, να προσθέσεις κάποια νέα δαπάνη και να δεις όλες τις δαπάνες που έχεις δημιουργήσει.
   


Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις την περίοδο που αφορά η συγκεκριμένη έκδοση, να συμπεριλάβεις κάποια ανακοίνωση που θα εμφανίζεται στο ειδοποιητήριο καθώς και να προσθέσεις κάποια από τις επιλεγμένες ενδείξεις. Επιλέγοντας το βελάκι των ενδείξεων, εμφανίζονται οι κατηγορίες ενδείξεων, οι οποίες περιέχουν ένα ενδεικτικό μήνυμα για το ύφος της ένδειξης. Τα μηνύματα αυτά δεν θα εμφανίζονται στο ειδοποιητήριο, παρά μόνο το κείμενο που θα έχεις γράψει στο κουτάκι της ανακοίνωσης. 
Τέλος, πατάς "Έκδοση Κοινοχρήστων" και η έκδοση έχει ολοκληρωθεί.

             


      

Από την οθόνη της έκδοσης που εμφανίζεται μόλις ολοκληρώσεις την έκδοση των κοινοχρήστων , επιλέγοντας το μενού πάνω δεξιά (τρεις τελείες), μπορείς:
  1. να κάνεις λήψη των εντύπων της έκδοσης,
  2. να αποστείλεις τα έντυπα με email στα διαμερίσματα
  3. να ακυρώσεις της έκδοση που μόλις έκανες.

Λήψη Εντύπων

Επιλέγοντας την "Λήψη Εντύπων", εμφανίζεται η επιλογή των εντύπων που θέλεις να κατεβάσεις (Συγκεντρωτικός, Ειδοποιητήριο, Θέρμανση, Ανακοίνωση). Αφού επιλέξεις το έντυπο που θέλεις εμφανίζεται μήνυμα ότι η λήψη του αρχείου έχει ολοκληρωθεί και πατάς "Προεπισκόπηση" ώστε να δεις το αρχείο pdf που κατέβασες.

    


  

Ειδοποίηση με e-mail

Επιλέγοντας την ειδοποίηση με e-mail εμφανίζεται η λίστα με τα διαμερίσματα στα οποία έχεις καταχωρήσει e-mail επικοινωνίας. Επιλέγεις είτε να κάνεις αποστολή των αρχείων σε όλους είτε μεμονωμένα σε όποιο e-mail κατοίκου (ένοικου ή ιδιοκτήτη) επιθυμείς. Τέλος, πατάς "Αποστολή" και τα e-mails έχουν αποσταλεί με επιτυχία.

             

     

Ακύρωση Έκδοσης

Σε περίπτωση που θέλεις να ακυρώσεις την έκδοση , επιλέγεις "Ακύρωση Έκδοσης". Εμφανίζεται τότε παράθυρο επιβεβαίωσης της επιλογής σου και στη συνέχεια είτε προβαίνεις στην ακύρωσης της έκδοσης είτε δεν την ακυρώνεις και επιστρέφεις στην οθόνη της έκδοσης. Αν επιλέξεις να ακυρώσεις την έκδοση, εμφανίζεται μήνυμα ότι η έκδοση ακυρώθηκε με επιτυχία και εμφανίζεται ώς ακυρωμένη στο ιστορικό διαχείρισης. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ακύρωση έκδοσης μπορείς να επισκεφθείς το άρθρο Ακύρωση Έκδοσης 
      



    

  Ιστορικό Διαχείρισης Εκδόσεων    

Από το εικονίδιο "Οφειλές"μπορείς να μεταβείς στο ιστορικό διαχείρισης των εκδόσεων. Στο ιστορικό διαχείρισεις μπορείς να δεις:
  1. τα μετρητά & το σύνολο των οφειλών της πολυκατοικίας
  2. τις εκδόσεις που έχουν γίνει με μια ματιά (μήνα και ποσό έκδοσης)
  3. αναλυτικά τη λίστα των εκδόσεων 
Από την αναλυτική λίστα των εκδόσεων μπορείς να επιλέξεις όποια έκδοση επιθυμείς και να δεις τις δαπάνες της έκδοσης, τα ποσά που εχουν επιμεριστεί στα διαμερίσματα απο την έκδοση, καθώς και  
  1. να κάνεις λήψη των εντύπων της έκδοσης,
  2. να αποστείλεις τα έντυπα με email στα διαμερίσματα
  3. να ακυρώσεις της έκδοση (μπορείς να ακυρώσεις μόνο την τελευταία έκδοση που έχει πραγματοποιηθεί)
     

  

Φίλτρα Ιστορικού Διαχείρισης

Τα φίλτρα στο ιστορικό διαχείρισης θα σε βοήθησουν να εντοπίσεις την έκδοση που θέλεις.
   




Μπορείς να αναζητήσεις έκδοσης βάσει:
  1. Ημερομηνίας Έκδοσης
  2. Ποσού




Μπορείς να ταξινομήσεις τη σειρά των εκδόσεων με αύξουσα ή φθίνουσα σειρά 




Μπορείς να επιλέξεις να δεις μόνο τις ακυρωμένες εκδόσεις.